måndag 12 september 2011

No way outro

Jobbar långa timmar på labbet. Läser mycket och förstår lite. Men det går framåt. Morgonstunden på väg dit är inte alls så dum. Man lär sig att balansera i tunnelbanan om man inte får plats att sitta. Det är mysigt att börja dagen med att läsa en halvtimme. Fint på något sätt. Kolla på dom söta skolbarnen i sina uniformer och deras mycket seriösa föräldrar.

Elin och jag har varit himla trötta efter jobbet och gjorde inget speciellt under veckan. Det blir väll så i början kan jag tänka mig, nu ska det bli ändring på det.

I fredags drack vi rödvin och lyssnade på Veronica Maggio innan vi gick till Franklin Park. Upptäckte att dom har en fotoautomat och roliga spel. Det är tur om man skulle få tråkigt.

Dagen efter masade vi oss upp för att gå till Brooklyn Museum. Vi tittade på lite av det mesta och deras "visual storage" var kanske det finaste på något sätt. Prospect Park ligger alldeles intill så vi tog en promenad och kollade på alla amerikanska kompisgäng som hade picnics och barbeques i parken. Det var fint.

Idag har vi varit på Coney Island för att kolla på havet och allt det andra. Det var härligt att komma bort ett tag från alla ambulansljud. Karusellerna såg väldigt läskiga och opålitliga ut så vi nöjde oss med en kaffe, men drakar fick vi se i massor i alla fall.

Imorgon är det labb igen och den här veckan blir det förhoppningsvis lite mer aktivitet på kvällarna.

056057058059060061062063064_DSC6698

Inga kommentarer: